Over ons

Over Ons & Onze Waarden

Welkom bij KH-installaties, een professioneel en jong bedrijf gevestigd in Vierpolders, een prachtige plek vlakbij Rotterdam. We zijn trots op onze status als een dynamisch en klantgericht bedrijf, dat zich onderscheidt door zijn snelle en eerlijke communicatie, vakwerk met plezier, en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Uitsluitend A-merken
  • Duurzame kwaliteit
  • Eerlijke prijzen
  • En uiteraard: ‘ZORGELOOS COMFORT’

Ons Verhaal

Ons verhaal begon toen twee personen met verschillende achtergronden maar dezelfde visie elkaar ontmoetten. De ene, een ervaren professional uit de installatietechniek, en de andere, een expert in marketing en sales met een voorliefde voor mensen. Samen vormden zij de basis van KH-installaties.

In de loop der jaren hebben we een bescheiden maar ervaren team opgebouwd, en zijn we uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare installatiebedrijven in de regio. We geloven in kennis, passie, en vooral eerlijkheid om u te voorzien van uw ultieme binnenklimaat en wooncomfort.

Ons Team

Ons team is een groeiende familie, altijd klaar om u te helpen met uw verduurzaming behoeften. We zijn trots op ons team van bekwame professionals, waaronder:

Danilo en Kevin
Onze reis begon toen twee mensen met verschillende achtergronden maar dezelfde visie elkaar ontmoetten. Samen vormden we de basis voor KH-installaties.

Muriel
Heeft u een vraag over onze installatie diensten? Wilt u een afspraak maken of een offerte op maat naar uw wensen ontvangen? Muriel van KH Installaties staat voor u klaar om u van dienst te zijn.

Vincent
Op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud of vervanging van uw CV ketel? Vincent van KH Installaties, met jarenlange ervaring, staat klaar om u te helpen.

Richard
Als we het over klantgericht hebben dan hebben we Richard. Hij is vastbesloten om ervoor te zorgen dat u altijd ‘Zorgeloos Comfort’ ervaart.

Ferdinand
Ferdinand is expert in het verwarmen, koelen van uw huis. Hij is in staat uw behoeften te begrijpen, en de beste oplossingen voor uw ultieme binnen comfort te bieden.

Justin
Ons team is een groeiende familie, altijd klaar om u te helpen met uw verduurzaming behoeften. Hiervoor leiden wij personeel op de juiste wijze op met de klant op de eerste plek.

Kiomy
Het creatieve gezicht achter de sociale media accounts van KH installaties.

Onze Expertise

Wij zijn experts in het verwarmen, koelen en verduurzamen van uw huis of bedrijfspand. Ons team is er om samen met u te werken, uw behoeften te begrijpen, en de beste oplossingen voor uw ultieme binnencomfort te bieden.

We kijken uit naar de kans om u persoonlijk te ontmoeten en u een advies op maat te geven. Klaar voor ‘Zorgeloos Comfort’? Neem vandaag nog contact met ons op bij KH-installaties!

×