Vacature CV monteur

Vacature Monteur Koel- en Klimaatsystemen

Een “coole” monteur voor een “chille” baan gezocht!

Kun jij prima je eigen brandjes blussen? Blijf jij cool, zelfs als er kortsluiting is?

Voor het installeren & onderhouden van Airco’s, Warmtepompen, CV-ketels & Boilers in de regio Zuid-Holland/Rijnmond zoeken wij gezellige (on)ervaren collega’s met een nette babbel.

Bij ons zit je er warmpjes bij omdat:

  • Je een eigen volledig ingerichte werkbus & werkkleding krijgt.
  • Je in overleg parttime of fulltime kunt werken.
  • Je een uitstekend en bovengemiddeld startsalaris krijgt.
  • Zit je nog op school of ben je net klaar? Ook bij ons kun je de benodigde certificaten behalen. Heb je al jaren technische ervaring? Ook dan zoeken we jou!!
  • Je hebt 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld krijgt, & pensioen opbouwt.

 

Wat ga jij doen om deze baan warm te houden?

Bij KH Installaties ga jij zelfstandig op pad, of samen met een collega om voornamelijk cv-ketel systemen te monteren. Het is dus handig als je in het bezit bent van een rijbewijs.

Je werkt servicegericht en hebt een representatief voorkomen om zo onze zakelijke of particuliere klanten netjes te helpen en te woord te staan.

Jij bent een gezellige en behulpzame collega, je overlegt & denkt mee in oplossingen & voorkomt problemen of lost deze met ons op.

Jij hebt minimaal een afgeronde technische opleiding op MBO 2, 3 of 4 niveau, bij voorkeur in de richting van koel/elektrotechniek of installatie kant.

Wij zijn zo “cool” omdat:

KH-installaties uit Vierpolders een jong sterk groeiend & supergezellig bedrijf in de klimaattechniek is, dat duurzame warmte installaties plaatst. Dit zijn met name airco, CV ketel & warmtepomp installaties. Wij streven ernaar om bij alle klanten een optimaal binnenklimaat te creëren, zodat zij jarenlang kunnen genieten van perfecte temperaturen in huis. Daarnaast besteden wij ook erg veel aandacht aan de nazorg en het onderhoud hiervan.

Word jij al warmer of kouder van deze vacature?

Bel of app voor meer info naar:
085-9025907 of stuur je CV naar info@khinstallaties.nl

×